Wachtwoord Vernieuwen

Terschelling

Uitgebreid zoeken

Een eindeloze vakantie op Terschelling

Terschelling is het waddeneiland met de breedste zandstranden van Europa. De totale strandlengte is ongeveer 40 kilometer.Ten noorden gelegen aan de Noordzee en ten zuiden gelegen aan de waddenzee. De gastvrije en vriendelijke eilandbewoners 4.888  wonen op dit prachtige eiland. Er zijn 12 authentieke dorpen en nog een aantal buurtschapen en nederzettingen.De natuur is er overweldigend , een ruige en schitterende gevarieerde natuur van eindeloze zandstranden ,duinlandschappen en kwelders en bijzondere dennenbossen, weilanden, meren en slenken, en niet te vergeten de vele vogelsoorten planten en dieren op het eiland.

Overtocht

Vanaf het vasteland Harlingen vertrekt de veerboot naar Terschelling. De overtocht duurt ongeveer 2 uren.Met de sneldienst vaart uw ongeveer binnen 45 minuten naar Terschelling.De veerboot en sneldienst varen een aantal keren per dag.Op de veerboot is een buffet en een restaurant aanwezig. 

Waddeneiland

Ontdek de schoonheid van het brede zandstrand. Genieten van de zilte luchten en de ongerepte natuur.Proef de ambachtelijke streekproducten in de restaurants.Cultuur in de musea,s of de cranberryfabriek bezoeken.De rust,stilte en weidsheid ervaren op het prachtige eiland terschelling. 

crannberry

Vakantie

Zon,wind en frisse lucht. Fietsen op de schelpenpaden door de duinen en het bos.Wandelen langs de waddenzee.Thuis komen in uw vakantieverblijf en nagenieten van alweer een mooie dag op terschelling.

Shoppen op Terschelling

In de diverse dorpen zijn leuke eilandwinkels waar je heerlijk kan sneupen en je inkopen kunt doen.Je vindt er originele houtproducten,schelpen en souvenirs.Een delicatesse zaak met verrukkelijke eilandproducten zoals smoothies, kaas, chocolade of likeur.Er zijn sportieve kledingzaken maar ook kleurrijke en stijlvolle boutiques. Een schoenenwinkel is er ook waar je stoere landelijke laarzen kunt aanschaffen.Altijd handig voor de ruige natuur wandelingen op het eiland. 

website terschelling wellness 1

Wellness op terschelling

Verwen jezelf eens, de tijd is er voor en reserveer bij een van de schoonheidssalons of andere wellness aanbieders. Er is een divers aanbod op het eiland.Een zuiverende houten finse sauna.Gebruik van de jaccuzibaden.Een luxe gezichtsbehandeling naar keuze of een verzachtende algenpakking. Geheel verzorgd, verfrissend, ontstrest en met een ontspannen gevoel tijdens uw vakantie. 

Cultuur & evenementen

Er worden het gehele jaar door cultuur,sport evenementen en activiteiten workshops georganiseerd. Het bekende Oeral festival bezoeken.Een eilandexcursie of met de robbentocht mee of doe eens huifkartocht met de kinderen of naar een educatief natuurmuseum of naar een echte verzamel juttersschuur.In de informatie krant De sjouw staan alle excursies,musea en activiteiten wat er te doen is.Je kunt deze aanschaffen in het dorp west Terschelling.

Oerol

Tot ziens op Terschelling