Wachtwoord opnieuw instellen

  • Talen

    Dutch NL German DE

vakantiehuizen zoekresultaten

Chalet Cranberry € 300.00

Chalet Cranberry

€ 300.00

Vrijstaande chalet met eigen terras.Modern en stijlvol ingericht met centrale verwarming.Geschikt voor 4 personen.prachtige gelegen op Midsland Noord.Op 1000 meter afstand van het strand.Kernwoorden zijn rust,natuur en ontspanning wat u hier vindt op uw vakantie.

4 m³ 2 bedden 1 bath
4 m³ 2 bedden 1 bath

Terschellingtravelverhuur is een overzichtelijke en onafhankelijke website. Een Platform voor vakantiehuizen,Bungalows,Appartementen,Chalets en Bed and Breakfast. Voor meer informatie neem een kijkje op de website.

Een heerlijk appartement sfeervol en comfortabel ingericht.Rustig gelegen.Er is een klein buitenplaatsje met terras.In het dorp West-Terschelling gelegen.Geschikt voor maximaal 4 personen.

4 m³ 2 bedden 1 bath
4 m³ 2 bedden 1 bath

Beschrijving Wij willen uw erop attenderen dat deze bed and breakfast niet te huur is.Dit is een voorbeeld. Uw bed and Breakfast  aanmelden.Voor meer informatie klik op de interne link.  Bed and Breakfast Willem barentsz heeft 3 kamers.Deze zijn gelijkvloers.Met elk een eigen badkamer.Vooral geschikt voor 1 á 2 personen per kamer. Er is een …

2 m³ 3 bedden ц
2 m³ 3 bedden ц

Bungalow De fazant € 425.00

Bungalow De fazant

€ 425.00

Bungalow De fazant is een sfeervol en modern ingericht.Geschikt voor maximaal 6 personen.Rustige ligging met ruime tuin rondom. In het dorp Oosterend gelegen aan de duinrand.Op loopafstand van het strand.

6 m³ 3 bedden 1 bath
6 m³ 3 bedden 1 bath

Vrijstaand wellness vakantiehuis met eigen terrein rondom.Luxe en sfeervol ingericht.Terras op het zuiden.Geschikt voor maximaal 6 personen.Op 500 meter afstand van het strand.

6 m³ 3 bedden ц
6 m³ 3 bedden ц